Elke_Berg&Nete

Elke is bouwhistorica, gespecialiseerd in duurzame monumentenzorg. Met vragen over het bouwkundig erfgoed van de regio Berg en Nete kan je bij haar terecht.

Ze adviseert over werken aan erfgoed en ondersteunt het lokale beleid en vrijwilligers. Via prikkelende acties wil zij iedereen enthousiasmeren voor het veelzijdige erfgoed van Berlaar, Nijlen en Heist-op-den-Berg.

Elke Van Severen
elke@bergennete.be
014/30 40 42

Jelle_Berg&Nete

Als ondersteunende medewerker kan Jelle terugvallen op zijn studies Geschiedenis en Bedrijfscommunicatie. Hij zet mee zijn schouders onder de communicatie en projecten van Berg en Nete.

Het liefst van al kruipt Jelle in de pen, o.a. voor onze website. Veel van wat je hier leest, komt dus van zijn hand. Daarnaast springt hij bij waar nodig, zoals bij evenementen of archiefwerk.

Jelle Van Herck
jelle@bergennete.be
014/30 40 42

Jody volgde verschillende natuur gerelateerde opleidingen zoals tuin- en bosbouw en landschap-en tuinarchitectuur. Na haar opleiding erfgoedstudies kwam ze terecht bij het Regionaal Landschap Rivierenland.

Zij is het aanspreekpunt voor houtig erfgoed, heeft reeds jaren een passie voor bomen en brengt haar kennis graag over naar anderen. Graag wil ze het houtig erfgoed meer in de kijker zetten en ervoor zorgen dat erfgoedbomen nog generaties meegaan, om hun vaak fascinerend verhaal verder te kunnen vertellen.

Jody Foqué
Jody.FOQUE@rlrl.be
015/28 05 94

Charlotte_RLRL

Charlotte is landschapsarchitecte bij Regionaal Landschap Rivierenland, en stelt haar kennis rond landschappelijk erfgoed graag ter beschikking voor Berg en Nete.

Veteraanbomen zijn één van haar stokpaardjes. Je kan bij Charlotte terecht voor advies over inrichtingswerken in historisch waardevolle landschappen. Ze ondersteunt ook het inventarisatieproject rond houtig erfgoed.

Charlotte De Wit
Charlotte.DEWIT@rlrl.be
015/28 18 27

Berg en Nete werkt ook nauw samen met de erfgoedcel Kempens Karakter en IOED Land van Nete en Aa, voor o.a. archeologie en publiekswerking.
Ontdek wie hun medewerkers zijn:

logo_Kempens_Karakter
IOED_Land_van_Nete_en_Aa