Elke is bouwhistorica, gespecialiseerd in duurzame monumentenzorg. Met vragen over het bouwkundig en archeologisch erfgoed van de regio Berg en Nete kan je bij haar terecht.

Ze adviseert over werken aan onroerend erfgoed, ondersteunt het lokale beleid en vrijwilligers, en wil met prikkelende acties iedereen enthousiasmeren voor het veelzijdige erfgoed van Berlaar, Nijlen en Heist-op-den-Berg.

Elke Van Severen – [email protected] –      014/30 40 42

Biologe Iris was jaren werkzaam in natuurbehoud, en koesterde van kindsbeen af al een bijzondere interesse voor archeologie. Haar ervaring zet ze daarom graag in op het raakvlak tussen erfgoed en natuur.

Iris is het aanspreekpunt voor alles rond houtig erfgoed. Deze vaak onbekende en ondergewaardeerde getuigen in het landschap wil ze onder de aandacht brengen van het grote publiek, zodat we ze kunnen doorgeven aan toekomstige generaties.

Iris Verstuyft – [email protected] – 015/28 05 94

Charlotte is landschapsarchitecte bij Regionaal Landschap Rivierenland, en stelt haar kennis rond landschappelijk erfgoed graag ter beschikking voor Berg en Nete.

Veteraanbomen zijn één van haar stokpaardjes. Je kan bij Charlotte terecht voor advies over inrichtingswerken in historisch waardevolle landschappen. Ze ondersteunt ook het inventarisatieproject rond houtig erfgoed.

Charlotte De Wit – [email protected] – 015/28 18 27