Samen bouwen aan onroerend erfgoed

Erfgoedvereniging

Ben je lid van een heemkring in een van de gemeenten of deelgemeenten van ons werkingsgebied? Ben je actief bezig met de geschiedenis van ‘jouw’ streek? Zit je met vragen/ideeën/… rond een bepaald project? We steken graag de koppen bij elkaar! We dragen samenwerking hoog in het vaandel en willen onze expertise delen.

Begeesterd? Contacteer ons via info@bergennete.be.

Vrijwilliger

Heb je een hart voor erfgoed? Wil je graag als vrijwilliger meewerken aan projecten rond onroerend erfgoed? Zulk engagement ondersteunen wij graag! We kunnen voor allerlei taken steeds hulp gebruiken: in archieven duiken, (online) collecties categoriseren, enzovoort… We bekijken graag met jou hoe we kunnen samenwerken en waar jij je het beste in thuis voelt.

Interesse? Neem contact op via info@bergennete.be.

Student

Ben je als student geschiedenis/architectuur/archeologie/… op zoek naar een interessante stageplek om wat ervaring op te doen? Wil je voor je bachelor- of masterproef een onderwerp uit onze regio onderzoeken? We ondersteunen graag toekomstige erfgoedmedewerkers! Laat het ons weten, en dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Geprikkeld? Stuur ons een mail via info@bergennete.be.