Ons team

Elke_Berg&Nete

Elke is bouwhistorica, gespecialiseerd in duurzame monumentenzorg. Met vragen over het bouwkundig erfgoed van de regio Berg en Nete kan je bij haar terecht.

Ze adviseert over werken aan erfgoed en ondersteunt het lokale beleid en vrijwilligers. Via prikkelende acties wil zij iedereen enthousiasmeren voor het veelzijdige erfgoed van Berlaar, Nijlen en Heist-op-den-Berg.

Elke Van Severen
elke@bergennete.be
014/30 40 42

Charlotte_RLRL

Charlotte is landschapsarchitecte bij Regionaal Landschap Rivierenland, en stelt haar kennis rond landschappelijk erfgoed graag ter beschikking voor Berg en Nete.

Veteraanbomen zijn één van haar stokpaardjes. Je kan bij Charlotte terecht voor advies over inrichtingswerken in historisch waardevolle landschappen. Ze ondersteunt ook het inventarisatieproject rond houtig erfgoed.

Charlotte De Wit
Charlotte.DEWIT@rlrl.be
015/28 18 27

Jody volgde natuur-gerelateerde opleidingen, zoals tuin- en bosbouw en landschap-en tuinarchitectuur. Na haar opleiding erfgoedstudies kwam ze terecht bij Regionaal Landschap Rivierenland.

Zij is het aanspreekpunt voor houtig erfgoed, dat ze meer in de kijker wil zetten. Ze heeft al jaren een passie voor bomen en brengt haar kennis graag over naar anderen. Zo wil ze ervoor zorgen dat erfgoedbomen nog generaties meegaan, om hun vaak fascinerend verhaal verder te kunnen vertellen.

Jody Foqué
Jody.FOQUE@rlrl.be
015/28 05 94

Uitgebreid team

Op ons kantoor zitten we samen met twee andere lokale erfgoedspelers waar we nauw mee samenwerken: de erfgoedcel Kempens Karakter en IOED Land van Nete en Aa.
Ontdek wie hun medewerkers zijn:

logo_Kempens_Karakter
IOED_Land_van_Nete_en_Aa

Adresgegevens

Bezoek- en postadres:

IOED Berg en Nete
Kasteel Le Paige
Nederrij 135, 2200 Herentals
info@bergennete.be – 014 304 042

Maatschappelijke zetel:

Projectvereniging Berg en Nete
Raad van Bestuur
Kerkplein 17, 2220 Heist-op-den-Berg
ondernemingsnr. BE 0671761919